Communicatieadviseur of tekstschrijver inhuren

Wil jij de communicatie met je doelgroep verbeteren en hiervoor een communicatieadviseur of tekstschrijver inhuren? Onder het motto ‘Oog voor dialoog’ presenteert Studio Frederiqi een aantal diensten op het gebied van communicatie. Het gaat om communicatieadvies en het schrijven van teksten. Studio Frederiqi stelt jouw communicatie centraal en zorgt dat jij je doel bereikt.

De naam Studio Frederiqi verwijst naar Frederika Kluiwstra. Zij volgde diverse opleidingen op het gebied van communicatie, zoals communicatiewetenschap. Daarnaast deed zij bij vele bedrijven en organisaties ervaring op in het communicatievak. In totaal heeft zij ruim twintig jaar werkervaring in de communicatiebranche.

Communicatieadviseur

Schakel Studio Frederiqi in voor communicatieadvies. Laat bijvoorbeeld een communicatieplan met een communicatiestrategie opstellen. Ook kan Studio Frederiqi zorg dragen voor de uitvoering van het plan. Denk hierbij aan de vormgeving van diverse media, zoals een website, social media, brochures, nieuwsbrieven, mailings, flyers, posters en advertenties. Ook het organiseren van bijeenkomsten, workshops en evenementen is mogelijk. Wil jij ook helder communiceren met je doelgroepen en zo je doelen bereiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Tekstschrijver

Voor het bereiken van je doelstellingen zijn goed leesbare en begrijpelijke teksten onmisbaar. Studio Frederiqi helpt je hier graag bij. Frederika Kluiwstra is een professionele tekstschrijver die veel ervaring heeft met het redigeren en schrijven van teksten voor bedrijven en instellingen. Je kunt terecht voor tekstmateriaal voor zowel online als offline media. Voorbeelden hiervan zijn teksten voor internetpagina’s, e-mailnieuwsbrieven, social media, verslagen en magazines. De tekst past bij de doelgroep en heeft een heldere boodschap en een duidelijke structuur. Studio Frederiqi heeft hierbij ook oog voor illustraties, zoals foto’s en grafieken, die de tekst kunnen ondersteunen en verduidelijken. Vraag op dit vlak dus ook gerust advies.

Nu een communicatieadviseur of tekstschrijver inhuren

Wil je via Studio Frederiqi graag een communicatieadviseur of tekstschrijver inhuren? Meer informatie en contactgegevens vind je hier.